onsdag 7 juli 2010

Surfa billigt i Sverige i sommar!

Har man inte så höga krav på hastighet så rekommenderar jag ett vanligt mobilt kontantkort från Telenor.
Hastigheten du får är max 1Mbit/s ned och, tror jag, 0,5Mbit/s i upphastighet.

Ytterligare en fördel med Telenor är ju att det är fri datamängd!

Eftersom kortet, just nu i alla fall, är gratis så kan du ju ta hem ett IFALL du behöver använda det
Kortet jag fick hem gäller, utan laddning, till maj 2013.

Beställer gör du på Telenors sida!

När du laddar kortet med pengar så rekommenderar jag prisplan Telenor Enkelt samt laddning med endast 100:- - anledningen till att ladda med lägsta beloppet kommer längre fram i texten!

Telenor Enkelt är det enda alternativet som har samma minutpris för samtal, 59 öre/min, utan att det behöver laddas mer än en gång per år - alla andra alternativ kräver laddning varje månad för att behålla det låga minutpriset.
Detta spelar ju egentligen ingen roll om du ej använder kortet för att ringa med men det har andra fördelar - du får 59:- extra påtankat på kortet var 5:e laddning!

Någon vecka innan du skall använda kortet för att surfa med så loggar du in på Telenors sida och anmäler dig för Telenor Fri Mobilsurf, kostar 69:-/månad.

Bild på hur/var du anmäler dig för Telenor Fri Mobilsurf


Om du använder kortet för surfning under mer än en månad, eller även ringer med kortet, så glöm inte att fylla på med ytterligare 100:-.
Med andra ord: Se till att det alltid finns minst 69:- i saldo på kortet.

Avanmäl  Fri Mobilsurf när du inte behöver surftillägget längre. Kortet kan nu "vila" 12 månader sedan senaste laddningen innan det avregistreras och blir oanvändbart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar