söndag 11 mars 2007

Fjärranslutning till dator, DET FUNGERAR!

Efter att ha kontaktat CrossLoop och fått ett alternativt sätt att koppla ihop datorerna så kan jag nu meddela att programmet fungerar. Det visade sig att jag hade hittat en bugg i programmet som de inte tidigare känt till. CrossLoop lovade att komma med en uppdatering snarast.

Säg att du har en kompis som ringer dig och har kört fast i datorns underbara värld.

Du ber honom att gå till http://www.crossloop.com/, klicka på Free Download och ladda hem programmet.



Efter att programmet installerats i hans dator så kör han igång det och du gör detsamma i din dator.

- Kollegan klickar på "HOST" och läser av den 12-siffriga koden som visas.






Du meddelas koden och knappar in den under "JOIN"


Efter att din kollega godkänt din inkoppling mot hans dator så får du upp hans skärmbild på din skärm och ni har nu dubbelkommando med mus och tangentbord och du kan vara honom behjälplig.

Från CrossLoops hemsida

Vad är CrossLoop?
CrossLoop är ett gratis skärmdelningsverktyg utformat för människor med alla nivåer av teknisk kunskap. CrossLoop utvidgar gränsen för traditionell skärmdelning genom att användare utan tekniska kunskaper kan koppla upp sig var som helst på Internet på några sekunder utan att behöva ändra brandväggs- eller routerinställningar. Det tar bara några minuter att ställa in och ingen registrering är nödvändig.

Är CrossLoop säkert?
Säkerhet finns inbyggt i alla aspekter av CrossLoop. Datasessionen krypteras i slutänden innan den skickas med 128-bitars krypteringsalogritm med en slumpmässigt genererad 12-siffrig accesskod. Explicit tillstånd krävs innan någon skärmbild skickas till en fjärrdator. CrossLoop är ett säkert verktyg att fjärrassistera vilken dator som helst på jorden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar