lördag 19 mars 2011

Ny version av Norton 360

Igår fick Tech Blog of Sweden ett mail angående Norton Symantec's nya version av Norton 360.

Eftersom jag tyckte att säkerhetsprogrammet innehåller så många intressanta och nya funktioner så publicerar jag utdrag ur detta mail.
Priset verkar vara 899:-/år för upp till tre datorer inom hushållet.


"Nu har Norton Symantec släppt sin nya version av sin säkerhetslösning Norton 360, som är utrustade med en mängd smarta funktioner som syftar till att skydda dig, din identitet och din dator.
Bland de nya funktionerna finns bland annat Sonar 3 – som är ett beteendebaserat skydd som övervakar datorer för misstänkt beteende och snabbt identifierar nya attacker, stöldprogram och andra hot som är utvecklade för att inte bli upptäckta.
Norton 360 version 5 har också en förbättrad datoroptimering och automatiserad backup, vilket hjälper datoranvändare att bibehålla datorns prestanda och skydda viktiga filer.
Även Facebook-skyddet som fanns tillgängligt i den förra versionen har förbättrats ytterligare och nu har man tillgång till skyddet direkt via gränssnittet."

Kommentera gärna vilka för- och nackdelar Du anser att detta säkerhetsprogram har. 
Du kanske har det installerat eller har synpunkter rent allmänt?

2 kommentarer:

  1. Norton äter upp alla systemresurser, åtminstone har det varit så tidigare. Ger inte den produkten fler chanser.

    Kör AVG Free 2011 nu, inte hittat nått som kan ersätta den. Dock deras irriterande PC Analyzer fiskning i tid och otid gör att jag vill byta ut AVG. Men går väl leva med nån defekt så länge det är säkert och gratis :)

    SvaraRadera
  2. OK, vi får hoppas att någon användare vet mera!

    SvaraRadera