torsdag 10 februari 2011

Reklam för Nokia N900!

Efter att ha läst Nokias "plattformen brinner" så hittade jag denna kommentar på engelska men skrivet av en svensk, åtminstone av mobilnumret att döma!
Han har, i alla fall, inte mycket till övers för Android och iPhone!

4 kommentarer:

 1. Tyvärr, stackaren vet inte vad han pratar om, kanske jobbar han på Nokia eller så är han finne.

  Det finns nog ingen som på allvar tycker att Nokias telefoner är dåliga. Det är klart att de är bra byggda och att Nokia har ett kartsystem, facebook integration, bra mail program etc.

  Men Android är självklart så mycket bättre. Det blir så uppenbart så fort man testat det. Varför: Därför att allt handlar om mjukvara idag och Google har världens bästa mjukvarutvecklare. Apple och Microsoft är inte så dåliga de heller såklart.

  Det är dem som Nokia med sin kultur av att gölra bra hårdvara skall konkurera.

  Vilka hade du satsat dina pengar på kommer ta fram bästa mjukvaran under de nästa 12 månaderna?

  Det går ett rykte om att Nokia skall haka på Windows 7 mobile. Jag har sedan 2 år sagt att Nokias ENDA chans är att hoppa på Android eller Windows. De själva hänger inte med längre när allt handlar om mjukvara.

  SvaraRadera
 2. http://gizmodo.com/#!5757649/nokia-and-microsoft-are-officially-new-bffs

  Nu är det klart att det blir något med Windows. Deras eget Symbian som alla andra gav upp för 2 år sedan kommer de helt säkert att överge också.

  De tycker kanske att Andoridtåget redan har gått, något jag inte kan hålla med om.

  Men Windows 7 mobile har definitivt förutsättningar att på 3-4 års sikt bli en av 3 stora alternativ. Samsung och HTC hoppar helt säkert på ordentligt med fina Windowsmobiler. Det känns som att de företagen kan trycka ut 4-5 mobiler när andra företag levererar 1 ny modell. Själva klarar inte Nokia att göra Windows mobile populärt.

  SvaraRadera
 3. Har kört Windows i en mobil för evigheter sedan, hoppas det har blivit bättre bara!
  Såg, på tal om Windows Mobile 7, att det fanns "blåskärm" - hoppas bara att den inte dyker upp FÖR ofta. Samtidigt så är ju blåskärm bättre eftersom det åtminstone ger en indikation på vad som är fel - andra operativ startar ju bara om, åtminstone i min värld.

  SvaraRadera